Кадър Любо Пенев се изнерви преди купата. Наставникът на ЦСКА–София Любослав

...
Кадър Любо Пенев се изнерви преди купата. Наставникът на ЦСКА–София Любослав
Коментари Харесай

И Любо Пенев овика журналистите: Моето здраве е по-важно от апаратите ви

Кадър 

Любо Пенев се изнерви преди купата. Наставникът на ЦСКА–София Любослав Пенев показа упованията си от идния край за Купата на България в типичния си жанр. В сряда " алените “ се изправят против Арда в борбата за трофея, която ще може да се следи онлайн от над 20 хиляди фенове. Двубоят на Национален стадион " Васил Левски “ започва тъкмо в 19:30 часа, написа

" Ние не пускаме хора, вие сте г*з до г*з. Как да стане? Като знаем условията, би трябвало да ги съблюдаваме. Моето здраве е по-важно от вашите апарати. Какво е това? Целият свят се пази, ние тук... Веско, Влади, това е Ваша работа, не моя. Трябва да има естествена атмосфера. Почваме и това е “, започва яростно Пенев по адрес на фотографите, които снимаха прекомерно близо наставника. 

" Почнахме с нелепостите незабавно. Какво значи " подводни камъни “? Кажи ми кои са и ще ти отговоря. Днес ще съм доста къс и сбит, да знаете. Няма да ти отговоря на тактическия въпрос, тъй като не е належащо. Ще го запазя за себе си. "

" Жеферсон е съвсем подготвен за игра. Всички футболисти са на лагер довечера, по-късно имаме подготовка. Утре ще реша кои остават в групата. Радвам се, че ще има почитатели на стадиона. Утре ще имаме цялостен стадион, аз желая футболна атмосфера. Ние играем за почитателите. Не знам какви са процентите, потенциалът, само че ни би трябвало действителна футболна атмосфера ", добави експертът.

" Вие за какво си мислите, че ВАР в България е потребен? Аз получих много информация и разбирам, че съдиите във вана дефинират какво да се случи, т.е. основният арбитър няма думата. Той не взема решение, вземат решение във вана (буса). Там евентуално се появяват тези, които са най-близо до съответния стадион.

Искам да е в интерес на тимовете и на съдиите, само че по какъв начин на един арбитър не му разрешават да вземе отношение? Аз не го правя оценка, в случай че аз съм ВАР, ще съм неутрален, само че има други, които се натискат да са основни, странични, делегати. Има спуснати, които въздействат. Какво като има ВАР? Може би е по-зле от преди. Говорете и Вие, анализирайте ги тези неща. “

" Ти ми отговори дали Чинков ще се оправи. Аз те запитвам теб. Гледам си моята работа, не познавам съдиите. Прехвърлям въпроса на тебе. Никой от залата не пита, че има арбитър, който не се показа добре на втория полуфинал за Купата и още веднъж ни свири мач, което е провокация. И ти ми приказваш за Чинков сега. Хайде, в случай че обичаш. Аз съм явен, прецизен, сбит и доста пряк. Предполагам, че сте забелязали. Взимайте отношение и Вие, и ти, дето се криеш зад телефона, особено. “

" Финалът е един, няма по какъв начин да е еднакъв, ще има изгубил и спечелил. Ние се готвим, с цел да спечелим. Играем с този нрав. Ние сме ЦСКА – това е! Няма драма! Онзи ден загубихме в Пловдив – съвършено, няма драма. Знам за какво загубихме – продължаваме. Аз съм с подобен нрав. Ако търсим под вола теле – няма го! “, приключи изрично Любо Пенев.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР